Kwaliteitszorg

Na een periode waarin we uitsluitend spoedzorg konden aanbieden hebben we binnen onze praktijk de reguliere behandelingen vanaf eind april weer kunnen voortzetten. In deze periode hebben we alles in het werk gesteld om goed & veilig het aantal behandelingen op te schalen. Zo zijn onze openingstijden verruimd en kunt u in veel gevallen ook 's avonds of 's ochtends vroeg bij ons terecht. De inrichting van onze praktijk is aangepast voor uw en onze veiligheid, om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen hebben we o.a. een extra wachtruimte ingericht. Daarnaast zijn er aanvullende maatregelen genomen om de hygiëne te waarborgen. 

Wij zijn ook weer gewoon telefonisch bereikbaar. U kunt van maandag t/m donderdag telefonisch contact opnemen met ons zoals u gewend bent voor het maken of wijzigen van een afspraak, maar ook als u zicht als patiënt bij onze praktijk wenst aan te melden. Wanneer u nog wacht op bericht van ons omdat u een afspraak had staan in corona tijd verzoeken wij u ook contact met ons te zoeken om deze afspraak opnieuw te plannen.

Wij volgen de Leidraad Mondzorg Corona welke is opgesteld door de gezamenlijke mondzorgkoepels. Om uw en onze veiligheid te waarborgen vragen we u rekening te houden met de volgende maatregelen:

 

 

 

-Houd 1,5 meter afstand, onze praktijk is hierop ingericht, volg de aanwijzingen op van onze medewerkers en volg de looprichting van de stickers op de vloer

-We verzoeken u precies op tijd aanwezig te zijn om een volle wachtkamer te voorkomen

-Reinig uw handen bij binnenkomst met de aanwezige handalcohol. Daarnaast ontvangt u van onze medewerkers een mondspoelmiddel voor aanvang van uw behandeling

-Wij stellen u een aantal vragen over uw gezondheidstoestand, dit om te bepalen of uw afspraak kan plaatsvinden of we eventueel passende maatregelen moeten nemen

-Als u coronaklachten hebt verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen en niet naar de praktijk te komen

Wanneer iedereen zich aan de regels houdt zorgen we samen voor veiligheid binnen onze praktijk. Uitstel van behandeling is niet goed voor uw mondgezondheid. We doen er dan ook alles aan om alle afspraken snel te plannen. U zult begrijpen dat er door de coronacrisis achterstanden zijn ontstaan door alle uitgestelde afspraken, hierdoor kan het zijn dat u niet zo snel voor een behandeling terecht kunt als u van ons gewend bent. Ook kan het voorkomen dat de geplande behandeling uitgevoerd wordt door een andere behandelaar dan u gewend bent. We vragen hiervoor uw begrip.

Kwaliteit vinden we van groot belang. Tandartsbehandelingen worden bij ons door tandartsen verricht; implantologie uitsluitend door een gekwalificeerd implantoloog. Wij zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister tandartsen KRT, het kwaliteitsregister mondhygiënisten KRM en bij de beroepsvereniging voor officieel geregistreerde implantologen NVOI. Tevens hebben wij een ISO 9001 kwaliteitscertificaat.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kwaliteitszorg

Kwaliteit vinden we van groot belang. Dat uit zich in de inkoop van de beste materialen en goede nazorg. Maar vooral ook in de behandeling. Tandartsbehandelingen worden bij ons door tandartsen verricht; implantologie uitsluitend door een gekwalificeerd implantoloog. Ook zijn wij aangesloten bij het kwaliteitsregister tandartsen KRT, het kwaliteitsregister mondhygiënisten KRM en bij de beroepsvereniging voor officieel geregistreerde implantologen NVOI.

Internationaal onderzoek

In onze behandelingen passen we de laatste technieken toe. Niet voor niets is onze praktijk betrokken bij internationaal, wetenschappelijk onderzoek van universiteiten uit Groningen, Balwyn, Los Angeles, Londen en Göteborg. 

Medisch netwerk

Lokaal en regionaal onderhouden we uitstekende contacten met medisch specialisten, zodat lijnen kort zijn. De tandprothetische prakijk van Van de Heg/Van Woudenberg is aan ons pand verbonden. Waar nodig kan direct overleg plaatsvinden

 

ISO 9001 certificaat

Tandartspraktijk de mondhoek is per 30 augustus 2016 ISO 9001 gecertificeerd. ISO 9001 is een kwaliteitssysteem waarbij vaste procedures en werkinstructies duidelijkheid geven in de organisatie.

Wat betekent dit voor u als patiënt?

Meetbare en transparante kwaliteit op bedrijfsmatig en tandheelkundig niveau

• Alles is protocollair vastgelegd, zoals strikte hygiëne protocollen

• Uw garantie voor een zorgeloze ervaring

• Deskundig en vriendelijk personeel

• U wordt snel geholpen aan de telefoon

• Structurele verbetering door evaluatie van de kwaliteit (o.a. patiëntenenquêtes)

• Kwaliteitsjaarverslag

• Jaarlijks een externe toetsing

Het ISO 9001 certificaat halen is niet eenvoudig, maar het certificaat behouden is minstens zo’n grote uitdaging. Wij blijven dan ook onverminderd werken aan de kwaliteit van de dienstverlening, zodat het certificaat behouden blijft en, nog veel belangrijker, onze patiënten ook in de toekomst tevreden blijven.