Afscheidsbrief tandarts Azzie Naser Zadeh

 

 

Geachte heer/mevrouw,

 

De afgelopen 12 jaar heb ik met heel veel plezier mijn praktijk uitgeoefend binnen tandartsenpraktijk De Mondhoek. De geboorte van mijn zoontje het afgelopen jaar, heeft gemaakt, dat ik graag dichter bij mijn gezin en woonplaats Amsterdam wil gaan werken. Daarom heb ik besloten om mijn praktijk per 1 juli over te dragen.

Uiteraard is hiervoor een passende vervanging gevonden. Misschien hebt u mijn opvolgers al ontmoet: Ilke Bongaerts en Erik-Jan Tijmes (tevens implantoloog). Zij zijn twee deskundige en ervaren collega’s die inmiddels al enige tijd werkzaam zijn voor De Mondhoek. Zij gaan de tandheelkundige zorg voor mijn praktijk met veel plezier voortzetten.

Met beide collega’s zijn goede afspraken gemaakt, zodat u geen ongemak van de overdracht ondervindt. Vanzelfsprekend zal uw reeds geplande afspraak door één van bovengenoemde tandartsen worden overgenomen. Mocht u vragen of wensen hebben of geen toestemming willen geven voor de overdracht van uw patiëntdossier dan vernemen wij dit graag.

Om persoonlijk afscheid van elkaar te kunnen nemen, organiseer ik op vrijdag 25 oktober een afscheidsborrel waar u uiteraard tevens kennis kunt maken met mijn opvolgers. U bent tussen 16.00 en 18.00 uur, van harte welkom op Bilderberg hotel de Keizerskroon.

Tot slot wil ik graag gebruik maken van de gelegenheid om u te bedanken voor uw vertrouwen in mij. Ik ben dankbaar voor de fijne contacten die ik met velen van u had en kijk met veel plezier terug op een mooie en ervaringsrijke tijd.

 

Met vriendelijke groet,

Azzie Naser Zadeh

Tandartspraktijk de Mondhoek