Fillers en botox

Als aanvulling op esthetische tandheelkunde biedt Jessica van Soest nu ook de specialisatie in cosmetische rimpelbehandelingen aan. Met Restylane® (fillers) en Azzalure® (botox) kan zij u de laatste finishing touch geven. Dit zijn geen permanente materialen en worden in de loop van de tijd door het lichaam afgebroken. De ingrepen zijn simpel, zoals het verminderen van lachrimpels, kraaienpootjes, hangende mondhoeken of het opvullen van lippen, maar hebben een enorm effect. En net als bij de esthetische tandheelkunde zijn het vaak de verfijnde onzichtbare aanpassingen die het verschil maken. Tandartsen zijn als geen ander bekend met onze gelaatsspieren en het geven van injecties in de gezichtsspieren. Dit is hun dagelijks werk.

Wij maken gebruik van de volgende producten:

 

Fillers

Restylane® is een natuurlijke hyaluronzuur filler om het volume van de huid te herstellen, bijvoorbeeld op plaatsen waar rimpels zijn of waar het gezicht is ingevallen. Het kan worden toegepast op verschillende plaatsen in het gezicht, zoals neus-mondlijnen of het voller maken van lippen. Restylane® is gemaakt van hyaluronzuur, een substantie die van nature al in ons lichaam voorkomt om de huid volume te geven. Hyaluronzuur trekt water aan en verbindt zich ermee terwijl de huid wordt aangezet om zelf collageen te produceren, zodat het gezicht voller wordt. Het resultaat houdt meestal zes tot twaalf maanden aan, maar soms ook langer. Na de behandeling kan de huid een beetje gezwollen zijn op de plaatsen waar geïnjecteerd is, hetgeen meestal maximaal 1 - 3 dagen aanhoudt.

 

Botuline toxine (botox)

Azzalure® (botox) blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, zodat deze tijdelijk minder krachtig wordt. Rimpels, fronslijnen, kraaienpoten of rimpeltjes rondom de mond worden namelijk veroorzaakt door de dagelijkse aanspanning van onze gezichtsspieren, elke keer dat we lachen of fronsen. Met een paar kleine injecties ontspannen de onderliggende spieren die de huid doet samentrekken. Vanaf het moment dat de spieren in ruststand zijn, kan de huid zich weer herstellen van de rimpel en het gezicht ziet er minder gespannen of vermoeid uit. Het duurt ongeveer een week voordat het resultaat van de behandeling zichtbaar is en dit houdt ongeveer 4 tot 6 maanden aan. Na de behandeling kunt u gewoon weer uw dagelijkse activiteiten oppakken, want de behandeling is niet chirurgisch.

 

Om te bekijken wat de mogelijkheden en prijzen zijn, kunt u een afspraak maken voor een adviesconsult.